Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Червонограді затримали п'яного працівника поліції

Як повідомив у коментарі Гал-інфо депутат Червоноградської міської ради Олександр Клімов, сьогодні близько 17:00 в одному із барів Червонограда хуліганив працівник поліції Михайло Нагай. Нетверезий чоловік буянив і піднімав руки на інших людей.

Один із потерпілих викликав поліцію, представників «Дорожнього контролю», представників міської влади.

На місце прибули Олександр Клімов та помічник народного депутата В. Винницький. Хулігана доставили у відділення Червоноградської поліції. Як з’ясувалось, чоловік, що порушував громадський порядок є працівником Сокальської поліції. На усі зауваження активістів реагував неадекватно, поводився агресивно, погрожував, потім ще й наніс удар у голову помічнику народного депутата. Увесь цей час працівники поліції не здійснили ніяких заходів аби заспокоїти п'яного чоловіка. І мовчки спостерігали, як він вдруге ударив В Винницького.

Сюди ж приїхали вже керівники прокуратури та очікують представників внутрішньої безпеки.

Від освідчення на стан алкогольного сп'яніння відмовився. Станом на цю годину в прокуратурі та поліції проводяться відповідні заходи реагування до даного працівника.

Працівник поліції від освідчення на стан алкогольного сп'яніння відмовився. Станом на цю годину в прокуратурі та поліції проводяться відповідні заходи реагування до даного працівника поліції.Коротке відео події

Опубліковано Олександром Клімовим 15 січня 2016 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ