Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В ЛКП "Львівелектротранс" заяву Андрія Садового назвали чутками

Як повідомило видання "Сихів медіа", в ЛКП "Львівелектротранс" спростували слова міського голови Львова про проєкт трамвайного сполучення між Сиховом і Топольною, який почнуть втілювати в життя вже наступного року.

"Я би хотів, щоб ми зробили продовження трамвайної колії по вул. Замарстинівській до вул. Мазепи, щоб ми зі Сихова могли швидко заїхати на Топольну. Проект на фінальній стадії, далі - експертиза, і наступного року хочемо взяти у роботу", - повідомила напередодні прес-служба Львівської міської ради з посиланням на Андрія Садового.

Натомість в коментарі "Сихів медіа", у прес-службі ЛКП «Львівелектротранс» таку інформацію спростовують:

"Працівники "Львівелектротранс" не знають, де взялася така інформація. Теоретично трамвай з вул. Замарстинівської на Сихів курсувати може. Проте, ніякі роботи у них не заплановані", – розповіла відповідальна за зв‘язки з громадськістю ЛКП  "Львівелектротранс", Христина Осадчук.

Звідки взялася ця інформація невідомо, але вірити їй не варто. У пресслужбі припускають, що можливо ідеться про початкову задумку запуску трамваю №5, який мав курсувати від Академії Мистецтв до вулиці Миколайчука. Втілити проєкт в реальність не вдалося і його скасували у травні через нерентабельність. Після відкриття вул. Замарстинівської, трамвай №5 курсує від вулиці Миколайчука до вулиці Коновальця.

Згодом новину прибрали з сайту
Згодом новину прибрали з сайту "Сихів медіа"
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
1/2

Нагадаємо, у січні 2020 року заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий також повідомив, що у Львові цього року планують виготовити проєкт трамвайної колії на Замарстинівській від вулиці Торф’яної до Мазепи.

"У цьому році ми плануємо замовити проектно-кошторисну документацію на реконструкцію вул. Замарстинівська із заміною інженерних мереж та прокладанням трамвайної колії від вул. Торф’яна до вул. Мазепи", — повідомив Андрій Білий.

Доповнено

В ЛКП "Львівелектротранс" повідомили, що подана "Сихів медіа" інформація не є коректною, зміст статті є спотвореною інформацією та не відповідає дійсності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ