Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ватерполісти Львівщини – переможці та призери чемпіонатів України серед юніорів та юніорок

24-26 травня у Львові відбудеться фінальний тур відкритого чемпіонату України з водного поло серед чоловіків.
Фото - ЛМР

Про це повідомили в ЛОДА. 

Команда Львівського фахового коледжу спорту стала чемпіоном України серед юніорів 2007 року народження і молодших. На змаганнях підопічні Юрія Сидоровича та Євгена Наумчика зіграли чотири матчі з суперниками з Києва, Харківської, Закарпатської та Дніпропетровської областей. В усіх поєдинках наші ватерполісти перемогли.

Гравчині команди «Амазонки-КДЮСШ ім. Ю. Кутенка» посіли друге місце чемпіонату України з водного поло серед юніорок 2005 р. н. і молодших. Підопічні Євгена Скиби та Ксенії Шенгельської змагалися зі збірними Києва та Донецької області. Киянкам наші дівчата поступилися у двох турах, а донеччанок двічі обіграли.

«Вітаємо переможців та призерок юніорських змагань. А цими вихідними вболіваємо за дорослі команди з водного поло. 24-26 травня у Львові відбудеться фінальний тур відкритого чемпіонату України з водного поло серед чоловіків. На медалі цьогоріч претендують аж дві команди з нашої області. ВК «Динамо» Львів» достроково став чемпіоном України, а «КІВС» боротиметься за срібні нагороди», – додає керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ