Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ветеринарний університет підписав угоду про академічну мобільність з турецьким ЗВО

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького відвідала делегація турецького університету Афйон Коджатепе (м. Афйон-Карагісар, Туреччина). Про це повідомляє пресслужба ЛНУВМБ.

З 24 по 28 січня у львівському ветеринарному університеті з робочим візитом перебували керівник Відділу міжнародних зв’язків, декан юридичного факультету, професор Іхсан Чеміл Дегмір та викладачі турецького ЗВО. Освітяни провели зустрічі з ректором ЛНУВМБ професор Володимиром Стибелем, першим проректором Ігорем Турком, деканами факультетів, начальником відділу міжнародних зв’язків та керівником навчально-методичного відділу.

У результаті співпраці український та турецький виші уклали дві угоди про академічну мобільність студентів та працівників у межах програм Еразмус+ КА1 та Мевлана (програми обміну - ред). 

Ректор ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького, професор Володимир Стибель висловив сподівання, що карантинні обмеження та політичні події не завадять поглибленню співпраці з університетом Афйон Коджатепе. Зі свого боку професор Іхсан Чеміл Дегмір запевнив, що разом із колегами докладе зусиль, аби реалізація підписаних угод була успішною. 

До слова, сьогодні Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького співпрацює з навчальними закладами Польщі, Франції, Словаччини, Угорщини, Австрії, Латвії, США, Німеччини, Канади, Болгарії та Данії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ