Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Від львів’ян чекають пропозиції та зауваження до бюджету Львівської громади на 2024 рік

Сьогодні, 24 листопада, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради, зокрема розглянули питання про проєкт бюджету Львівської міської ради на 2024.

Зазначимо, вчора відбулося публічне обговорення бюджету Львівської міської територіальної громади на 2024 рік та загальних показників по п'яти ключових пріоритетах: підтримка ЗСУ, освіта, медицина та соціальний захист, критична інфраструктура, резервний фонд, ліквідація наслідків ракетних ударів. Пріоритети погоджені міським головою та всіма головами фракцій.

“Звертаємося до всіх представників громадськості надавати пропозиції. Є десять днів для подачі пропозицій і для того, щоб вони були сформовані. Надсилати необхідно на електронну пошту. Після цього вони будуть винесені на засідання бюджетної комісії” - зазначив перший заступник міського голови Андрій Москаленко.

Як зазначила голова комісії фінансів та планування бюджету Львівської міської ради Наталія Шелестак, крім того, що є визначені пріоритети, передбачений також резервний фонд на випадок нештатних ситуацій, які на жаль відбулися цього року. 

“Тобто  маємо розуміти, що він має бути сформований більший ніж ми звикли формувати”, - додала Шелестак.

За її словами, коли громадськість надішле пропозиції або зауваження, буде складений протокол з пропозиціями, який буде опрацьовуватися в профільних комісіях. Потім бюджетна комісія винесе на розгляд остаточний проєкт, якій буде розглядатися на сесії. Також вона наголосила, що це не остаточний варіант бюджету та надіється на те, що з нього викреслять пункти без яких: “можна прожити”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ