Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Виконком поставив крапку в передачі «Львівспецкомунтрансу»

Сьогодні, 29 вересня, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив проект договору про тимчасове управління ЛКП «Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс». Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Директор юридичного департаменту Львівської міської ради Гелена Пайонкевич пояснила, що у такий спосіб «Львівспецкомунтранс» зможуть передати в управління Львівській ОДА.

Відтак, виконком погодив проект договору про тимчасове управління Львівським комунальним підприємством «Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс».

Садовий цілком віддав «Львівспецкомунтранс» Львівській ОДА

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, 14 вересня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати повністю передали ЛКП «Львівспецкомунтранс» Львівській ОДА. «За» проголосувало 35 депутатів.

Таке рішення депутатів дало можливість завершення делегування повноважень поводження з ТПВ Львівській ОДА до 2019 року.

Раніше, як повідомляло Гал-інфо, 20 липня, на сесії Львівської міської ради було виділено з Львівського комунального підприємства «Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс» нове комунальне підприємство «Еко місто». Саме новостворене ЛКП «Еко місто» мало виступити отримувачем кредиту від ЄБРР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ