Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Я ніколи не погоджусь бути прем'єр-міністром уряду лузерів, - Гройсман

"Я ніколи не погоджусь бути прем'єр-міністром уряду лузерів. Це має бути команда Кабміну, яка відновить довіру людей і ми отримаємо спільний український успіх", - Володимир Гройсман.

"На сьогоднішній зустрічі лідери і представники фракцій, які свого часу утворили коаліцію Європейська Україна, обговорили формат виходу із нинішньої кризи. 4 з 5 фракцій погодились розпочати консультації щодо переформатування коаліції і як наслідок - перезавантаження уряду.

Була озвучена моя кандидатура як потенційного прем'єр-міністра нового Кабміну. Якщо фракції коаліції визначать такий сценарій, то я буду готовий взяти на себе відповідальність за те, щоб вивести країну з кризи, забезпечити стабільність і закласти основи нашого зростання.

Вважаю, що сьогодні є передумови для об'єднання демократичних політичних сил заради досягнення цих цілей і задля реалізації антикризового плану дій. Такий план напрацьований, і завтра я розпочну його обговорення з членами потенційної коаліції. Протягом кількох місяців я зустрічався із представниками різних сфер і професій, і вони чітко говорили, що не так, що потрібно врегулювати – в аграрному секторі, ІТ, освіті, охороні здоров'я. План складається із двох блоків: антикризові заходи, які треба здійснити негайно, та середньострокові - кроки на перспективу.

Головне сьогодні - повернути довіру людей до влади і дати новий імпульс реформам. Для цього ми маємо створити Уряд відповідальний і прозорий. Команда має формуватися з людей, які можуть бути ефективними у цих умовах. Є прізвища і персоналії, яких безвідносно до кандидатури нового прем'єра, я хотів би бачити у новому Уряді. Наприклад, Іван Міклош, Юлія Ковалів, Максим Нефьодов - це ті люди, які мають нове бачення.

Протиставлення "технократичного" і "політичного" уряду, на мій погляд, є штучним. Сьогодні потрібен професійний уряд, який матиме політичну підтримку для продовження реформ.

Я ніколи не погоджусь бути прем'єр-міністром уряду лузерів. Це має бути команда Кабміну, яка відновить довіру людей і ми отримаємо спільний український успіх", - зокрема зазначив Володимир Гройсман у своєму відеозверненні.

На сьогоднішній зустрічі лідери і представники фракцій, які свого часу утворили коаліцію Європейська Україна, обговорили формат виходу із нинішньої кризи. 4 з 5 фракцій погодились розпочати консультації щодо переформатування коаліції і як наслідок - перезавантаження уряду.Була озвучена моя кандидатура як потенційного прем'єр-міністра нового Кабміну. Якщо фракції коаліції визначать такий сценарій, то я буду готовий взяти на себе відповідальність за те, щоб вивести країну з кризи, забезпечити стабільність і закласти основи нашого зростання. Вважаю, що сьогодні є передумови для об'єднання демократичних політичних сил заради досягнення цих цілей і задля реалізації антикризового плану дій. Такий план напрацьований, і завтра я розпочну його обговорення з членами потенційної коаліції. Протягом кількох місяців я зустрічався із представниками різних сфер і професій, і вони чітко говорили, що не так, що потрібно врегулювати – в аграрному секторі, ІТ, освіті, охороні здоров'я. План складається із двох блоків: антикризові заходи, які треба здійснити негайно, та середньострокові - кроки на перспективу. Головне сьогодні - повернути довіру людей до влади і дати новий імпульс реформам. Для цього ми маємо створити Уряд відповідальний і прозорий. Команда має формуватися з людей, які можуть бути ефективними у цих умовах. Є прізвища і персоналії, яких безвідносно до кандидатури нового прем'єра, я хотів би бачити у новому Уряді. Наприклад, Іван Міклош, Юлія Ковалів, Максим Нефьодов - це ті люди, які мають нове бачення.Протиставлення "технократичного" і "політичного" уряду, на мій погляд, є штучним. Сьогодні потрібен професійний уряд, який матиме політичну підтримку для продовження реформ.Я ніколи не погоджусь бути прем'єр-міністром уряду лузерів. Це має бути команда Кабміну, яка відновить довіру людей і ми отримаємо спільний український успіх.

Опубліковано Volodymyr Groysman 24 березень 2016 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ