Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За тиждень на конкурс на посаду директора ЛКП «Лев» подалась одна людина

У Львівській міській раді триває прийом заявок на зайняття вакантної посади керівника ЛКП «Лев».

Від 13 червня, відколи оголосили про вакансію, на конкурс надійшла лиш одна заявка. Податись на відбір можна ще до 26 червня включно.

«Станом на 18 червня до нас надійшло одне резюме. Тобто поки що у нас є лише одна людина, яка погодилась, щоб її кандидатуру розглянули. Ми все-таки очікували, якщо не потік, то певну кількість кандидатів, яку би нам рекомендували зоозахисники. 

Ми щодня моніторимо наші ресурси, але поки одна людина і це після того, як ми публікували у всіх соцмережах і був резонанс у медіа. 

Можливо, ще є час, тому люди відкладають, як студенти, на останній день. Ми щиро на це сподіваємося. Але поки така ситуація», – зазначила Лілія Савич, начальниця управління персоналом Львівської міськради.

Подати заявку на конкурс на посаду очільника ЛКП «Лев» можна за посиланням.

Нагадаємо, після випадку з евтаназією двох собак на території ЛКП «Лев», міська рада провела службове розслідування. За результатами розслідування виявили порушення з боку керівниці підприємства та головного ветеринарного лікаря, які неналежно виконували свої обов’язки та грубо порушили вимоги чинного законодавства щодо евтаназії тварин. Їх звільнили з посад.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ