Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На автошляхах Львівщини проїзд забезпечено, - служба автодоріг

За оперативними даними, упродовж 24 грудня з 17:00 год – 25 грудня до 6:00 год дорожниками використано 550 тонн піщано-соляної суміші. Для очищення від снігу та обробки протиожеледними засобами на автомобільних дорогах загального користування працювало 68 одиниць спеціальної техніки. Проїзд автомобільними дорогами Львівщини забезпечено в повному обсязі. Про це повідомили в Службі автомобільних доріг у Львівській області.

Служба автомобільних доріг у Львівській області наголошує, що під час роботи снігоприбиральної техніки водії транспортних засобів повинні забезпечити безперешкодний рух спецтехніки та не створювати заторів.

Своєю чергою в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло зазначив, що дорожні служби та підприємства Львівщини, котрі обслуговують автомобільні траси на території області, готові до розчистки доріг від снігу, наявна також й достатня кількість посипних матеріалів. Загалом для розчистки та посипання доріг у всіх районах Львівщини готові близько 300 одиниць техніки.

Крім того, департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА нагадує, що у разі необхідності можна скористатися визначеними місцями тимчасового відстою автотранспорту. З їх переліком можна ознайомитися на сайті Львівської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ