Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Патріарх Філарет спільно помолився із римо-католицьким духовенством за мир в Україні

У рамках перебування на Львівщині, під час прощі до місця чудесного явлення Божої Матері в урочищі Заглина (село Монастирець, Жовківського благочиння) Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, Високопреосвященніший владика Димитрій, митрополит Львівський і Сокальський УПЦ КП, а також запрошені до Львівсько-Сокальської єпархії архієреї звершили Святу Літургію за єдність, мир та любов в Україні й цілому світі. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У спільній молитві взяв участь отець-канонік генеральної капітули Львівської Йосиф Легович, настоятель костела Св. Лаврентія, м. Жовква. Після завершення Літургії відбулася розмова Його Святості та о. Йосифа Леговича. Патріарх подякував за спільну молитву та висловив велику потребу у налагодженні православно-католицького діалогу.

Натомість о. Йосиф передав щирі вітання від Його Ексцеленції Архієпископа Митрополита Львівського  Мечислава Мокшицького. Наприкінці зустрічі отець Йосиф подякував і Високопреосвященнішому митрополиту Димитрію за запрошення на Святу Літургію та на зустріч із Патріархом Філаретом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ