Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сесія Львівської міської ради на межі зриву

У цей час Львівська міська рада заблокована. Через те, що відбуваються одразу два пікети. Перший - це мешканці Рясного і Білогорщі. Другий - працівники комунальних підприємств. Не всі депутати змогли потрапити до сесійної зали. Міський голова Львова Андрій Садовий потрапив до зали у супроводі охоронці.

Мешканці Рясного і Білогорщі вимагають від депутатів, щоб ті проголосували за ухвалу, якою було б заборонено будувати сміттєсортувальний комплекс у їхньому районі.

Представники комунальних підприємств жадають, щоб депутати ухвалили бюджет розвитку, бо без цього комунальники не отримають зарплат, а також коштів  на щоденну діяльність.  

Нагадаємо, 22 грудня чергове засідання сесії Львівської міської ради було зірвано через протест мешканців Рясного. Люди виступили проти спорудження сміттєсортувального комплексу в їхньому районі.

Тоді ж у міській раді відбулись локальні сутички.

Внаслідок зриву роботи сесії Львівської міської ради не було ухвалено бюджетні рішення, відтак, у міській раді заговорили про загрозу виникнення боргів із зарплат,освітянам, медикам і двірникам.  

22 грудня пікету комунальників не було. 

Сьогодні, 26 грудня, має відбутися продовження сесії Львівської міської ради 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ