Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

12 людей отримають необхідне лікування за кордоном за рахунок коштів держбюджету

Семеро дітей та п`ять дорослих отримають необхідне лікування за кордоном за рахунок коштів держбюджету. Це рішення 9 жовтня ухвалила Комісія МОЗ України з питань направлення на лікування за кордон. Повідомила прес-служба МОЗ України.

Комісія розглянула 32 справи громадян України та ухвалила рішення стосовно оплати лікування за кордоном 12 осіб.

Оплата лікування буде здійснена за рахунок коштів державного бюджету, передбачених на ці цілі в межах доведених асигнувань, по бюджетній програми КПКВК 2301360 «Лікування громадян України за кордоном».

Як відомо, до зарубіжних клінік за бюджетною програмою КПКВК 2301360 «Лікування громадян України за кордоном» направляються громадяни України для отримання медичної допомоги, в основному з приводу онкогематологічних, онкологічних, нейрохірургічних, кардіохірургічних захворювань та вроджених аномалій розвитку, у разі неможливості її надання в умовах закладів охорони здоров'я України.

Протягом 2015 року рішенням Комісії МОЗ України з питань направлення на лікування за кордон розглянуто понад 250 справ громадян України, направлено на лікування за кордон понад 60 осіб. Станом на сьогодні на обліку перебуває 29 осіб, які потребують лікування за кордоном.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ