Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Пряма трансляція з кордону, де "банять" Саакашвілі

Пряма трансляція із кордону, зокрема, із Шегинь, де у цей час Міхеіл Саакашвілі намагається перетнути польсько-український кордон і потрапити в Україну, - онлайн від UMN.

Нагадаємо, сьогодні, 10 вересня, екс-президент Грузії і колишній голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі планував повернутися  в Україну через КПП "Краковець". Українське громадянство Саакашвілі надав своїм указом Президент України Петро Порошенко наприкінці  травня 2015 року.  Позбавили громадянства України Саакашвілі наприкінці липня, коли він був за межами України.

І от на цей час екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі намагається повернутися до України через ПП "Шегині". Раніше Саакашвілі планував перетнути кордон з Україною у КПП "Краковець", згодом змінив плани та намагався прибути на "Інтерсіті", однак рух заблокувала "Українська залізниця".

Після невдалої спроби приїхати до України потягом, Саакашвілі заявив, що повертається до "першого плану" та в'їзду через "Краківець", а згодом заявив, що їде не туди, а у ПП "Шегині".

(На фото - Саакашвілі дає брифінг перед тим, як сісти в Інтерсіті, який його нікуди не доправить).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ