Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Андрій Садовий виніс останнє попередження керівнику Управління транспорту

Нагадаємо, як повідомляв міський голова Львова Андрій Садовий, Голова обласної адміністрації підтримав звернення щодо експресу, який має їздити у с. Підбірці, та с. Малехів.
Орест Олеськів. Фото з Facebook сторінки.

Андрій Садовий доручив підготувати відповідне рішення, щоб вже з нового року пустити ці маршрути, і мешканці даних населених пунктів могли спокійно добратися до Львова.

Натомість, керівництво Управління транспорту ЛМР запропонувало запровадити новий маршрут 58, який буде курсувати з села Підбірці до пл.Різні, а також продовжити маршрут 1А від "Галицького перехрестя" до села Малехів.

"Ми з вами говорили про впровадження експресу, який має з'єднати Підбірці з центром міста, на тих умовах, які були би конкурентними. Тут ви мені пропонуєте просто продовження наших міських маршрутів в ті чи інші населені пункти. Це трішки не те про що ми з вами домовлялись.

В цілому світі транспортні перевезення це є діяльність, яка має бути хоча б самоокупною. Такі рішення  наносять збиток на дуже велику суму. Ми з вами говорили і на це погодився сільський голова, що має бути окремий експрес, який повинен їздити раз в півгодини, і з одного села завезти людей в центр міста і назад. Експериментальний, де має бути встановлена ринкова ціна, де не має бути жодних пільгових категорій, тому, що це є експрес, це як таксі, і люди на це готові, тому, що має бути комфорт і швидкість, хто хоче - користується.

У вашому варіанті, ви будете мати з села людей, які будуть возити торби на базар. А саме цікаве, що вони будуть ці торби возити безплатно, бо такі наші ліберальні норми.

Тому прошу ви доопрацюйте ці рішення в тому контексті як ми говорили. І я більше на цю тему говорити не буду, я просто буду звільняти з роботи. Я говорю одне мені пхають зовсім інше", - зокрема зазначив Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ