Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Смолій вийшов з Української Галицької Партії

Андрій Смолій вийшов з Української Галицької Партії. Про це Смолій повідомив на своїй Facebook сторінці.

"Вчора написав та передав заяву про вихід з Української Галицької Партії", - повідомив Смолій.

Нагадаємо, до УГП Смолій вступив влітку 2017 року.

"Я йшов до УГП, бо бачив і був глибоко переконаний, що партія нового типу дасть можливість реалізації та допоможе в просування українських цінностей. 

Проте, останні місяці, особливо після зміни керівництва, почалися процеси, які не могли бути непоміченими мною. Мультилідерська партія, де має бути 12 рівнозначних особистостей, показала взаємне поборювання та бажання певних сторін нав‘язати свій порядок денний, змусити інших працювати за чужими правилами. Я не згоден з цим. Я не хочу бути маріонеткою чи підставною особою. Перш за все я індивідуальність: зі своїми принципами та ідеалами. 

У УГП є багато чудових людей, і я вдячний що зустрів їх, що мав можливість бути разом та спілкуватися, робити якісь спільні речі. Проте, аналогічно виявилось багато й інших людей - кон‘юктурних та байдужих, із-за яких я не можу продовжувати своє членство та свою діяльність.

Зрештою, дякую всім людям що були поруч і будуть обов‘язково в майбутньому. Я обов‘язково продовжую свою діяльність по українській мові, декомунізації, боротьбі за проукраїнський інформаційний простір, культуру та власну історію. Це пріоритети на все життя. Не зважаючи на те де я буду. 

Добро переможе. Українці будуть єдиними. А ми йдемо далі, своїм шляхом. І працюємо заради своєї України!", - зокрема зазначає Андрій Смолій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ