Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

До 20-річчя фестивалю "Сурми звитяги" його учасники та організатори поділились спогадами

"Україні вкрай потрібним є відродження її культури, мистецтва, музики, як містка до відродження Держави" -- такими словами видатного українського композитора Мирослава Скорика відкривається збірка спогадів про історію Всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю патріотичного мистецтва "Сурми звитяги", який цього року проводиться вдвадцяте.

Збірка спогадів під назвою «Віват Фестиваль!» нещодавно вийшла у світ у видавництві «Сполом» з ініціативи ГО «Сурми звитяги».

Протягом 20 років фестиваль став першої сходинкою для сотень і тисяч юних талантів, і серед них уже є чимало відомих співаків, музикантів, артистів, відомих в Україні людей. Збірка містить спогади як лауреатів фестивалю, так і тих, хто був причетний до його створення та розвитку.

Цього року Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль патріотичного мистецтва «Сурми звитяги» відзначає свій ювілей – 20 років. Фестиваль розпочинається з конкурсів, які відбуваються на рівні шкіл та позашкільних закладів. У рамках фестивалю відбувається ряд конкурсів, зокрема на найкращу живописну композицію, графічну композицію, листівку, декоративно-тематичну композицію; конкурс на найкращу героїко-патріотичну хореографічну композицію; конкурс авторської пісні; художнє читання; літературно-музичні композиції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ