Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До кінця року у Львові може з'явитись ще один вигульний майданчик для собак

Як повідомив в коментарі Гал-інфо начальник управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Владислав Іванов, цього року ймовірно буде проведений тендер на побудову вигульного майданчика для собак.

Нагадаємо, 19 вересня 2019 року Львівська міська рада прийняла Програму створення інфраструктури для належного вигулу собак у м. Львові на 2019-2023 роки. В місті повинні були облаштувати до кінця 2021 року 9 Тренувально-вигульних майданчиків, 6 вигульних маршрутів та 51 прогулянковий маршрут. У 2022-2023 роках передбачалось додаткове облаштування ще 13 ТВМ та 19 ВМ.

Станом на вересень 2021 року, з передбачених у програмі об'єктів, облаштовано лише два тренувально-вигульних майданчики. Крім того, запланована передача на баланс ЛКП "Лев" майданчика в парку ім.Івана Франка та на вулиці Стрийській, 75.

"В рамках виділених в бюджеті на 2021 рік коштів (1107 тис.грн, - ред) заплановано створення тридцяти прогулянкових маршрутів. На цьому тижні у нас завершується тендер по інформаційних та мотивувальних табличках, тоді зробимо перерахунок, що нам потрібно по майданчику в парку ім.Івана Франка та на вулиці Стрийській, 75. І дійсно, думаю, що один просто вигульний майданчик можна було б спробувати зробити. Тренувально-вигульний навряд, а просто вигульний будемо намагатись зробити", - зокрема зазначив Владислав Іванов.

Також він повідомив, що в управління надходить багато звернень від мешканців Львова, яких не влаштовують передбачені Програмою створення інфраструктури для належного вигулу собак у м. Львові місця для облаштування вигульних майданчиків і є багато пропозицій зміни локацій.

"Є багато пропозицій, намагаємось прислухатись, маємо виїзди до людей на місця. Адаптовуємо до наявної в районах інфраструктури.

Думаю, що за два тижні будемо мати результат, де б ми могли цього року ще влаштувати вигульний майданчик", - додав начальник управління житлового господарства ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ