Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дверні фіксатори: різновиди та функціональні особливості

Одним з важливих елементів у системі контролю доступу є так звані електромагнітні фіксатори для дверей – це спеціальний пристрій, що дозволяє автоматично утримувати двері у відкритому положенні.

Особливо затребуваним фіксатор дверей є на підприємства та інших подібних установах, де час від часу потрібно забезпечувати безперебійний прохід для великої кількості людей чи переміщення вантажу, наприклад, в складські приміщення. Крім того, дані пристрої активно використовують і в багатоквартирних будівлях й приватних будинках.

Різновиди фіксаторів для дверей

Зараз виробники пропонують чималий вибір спеціальних пристроїв для дверей, зокрема, і фіксатори. Вони бувають наступних видів:

  • Підлогові – з їх допомогою можна встановляти двері практично в будь-якому положенні;
  • Настінні – встановлюють безпосередньо на стіну, аби унеможливити удари дверми об її поверхню;
  • Надстінні – дозволяють обмежити хід стулки дверей, а також повертати її в закрите положення.

Крім того, існують також обмежувачі відкривання дверей, що не дозволяють їм самовільно відкриватися.

Функціональні особливості дверних фіксаторів

Як уже згадувалось, фіксатори, перш за все, потрібні для того, аби двері не відкривались до визначеного положення, іншими словами, ці пристрої дозволяють зафіксувати двері в потрібній точці, зокрема, для:

  • Провітрювання приміщення;
  • Фіксації повністю відкритих дверей в цьому положенні, приміром, для того, аби занести в приміщення меблі чи інші габаритні речі, а також для забезпечення вільного доступу людей.

Більше того, дверні фіксатори згодяться, якщо вам потрібно попередити самовільне відкриття дверей, захистити меблі чи стіни від пошкоджень дверними ручками, а також значно підвищує безпеку людей у випадках, коли двері самовільно різко відкрились або закрились.

Де придбати якісні дверні фіксатори

Зараз дверні фіксатори, як і багато іншої корисної фурнітури, доступні для придбання в режимі онлайн. Серед найкращих інтернет-магазинів, де можна замовити дані пристрої, варто відзначити https://control.ua/ - тут пропонують сертифіковані товари виключно належної якості від провідних вітчизняних та європейських брендів.

Позаяк компанія співпрацює з виробниками без посередників, це дозволяє формувати гнучку цінову політику, відтак кожен покупець має змогу обрати та замовити фіксатори чи будь-який інший товар за значно нижчими цінами. До того ж працівники сайту завжди раді допомогти підібрати оптимальний варіант, а також надати консультацію з тих чи інших питань.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ