Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Грибовицьке сміттєзвалище ще може приймати сміття, - Маруняк

Як повідомила сьогодні, 2 червня, на брифінгу Ірина Маруняк, голова Сихівської районної адміністрації Львова, заступник голови міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, Грибовицьке сміттєзвалище ще може приймати сміття, - інформує кореспондент Гал-інфо.

"У цей час туди сміття не вивозять, хоча Грибовицьке сміттєзвалище може ще приймати сміття. Рішення про те, коли буде відновлений вивіз сміття на Грибовицьке сміттєзвалище, буде ще прийняте пізніше", - зазначила Ірина Маруняк

На запитання журналіста, на чому базуються розрахунки про місткість сміттєзвалища, голова Сихівської РА відповісти не змогла.

Також Ірина Маруняк зазначила, що на сьогодні є чіткі домовленості із власниками обласних сміттєзвалищ, із мерами міст про те, що їхні сміттєзвалища будуть приймати стільки сміття із Львова, скільки треба.

Однак вона не змогла дати відповіді, куди саме нині вивозять сміття зі Львова.

"Це домовленості між перевізниками і структурами, які приймають сміття. На сьогодні ця інформація є в Інтернеті. Також є певна небезпека, що цьому може чинитись певний супротив. Тому тієї  інформації поки не оприлюднюємо.

Я маю надію, що ці структури не відмовляться приймати сміття, бо вони зараз ставляться із розумінням до ситуації, яка сталась у Львові", - додала Ірина Маруняк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ