Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Капелан ЛМР о. Павло Дроздяк закликав обмежити використання соцмереж під час Великого посту

"Ми перебуваємо в часі Святого і Великого посту. Це час, коли ми повинні трошки стишитися. Зокрема, Папа Франциск закликає на час Великого посту зменшити використання соціальних мереж", - заявив сьогодні, 5 березня, на початку сесії ЛМР капелан отець Павло Дроздяк.
Капелан ЛМР отець Павло Дроздяк

Як зазначив отець, соціальні мережі, на превеликий жаль, крадуть нас від нас самих. І тому обмеження від соціальних мереж дає нам трішки відчуття певної свободи.

"Бо іноді ми думаємо, що якщо я не є в соціальній мережі, то я вже не буду спасенним. І якщо я не зайду сьогодні в якусь із соціальних мереж, то означає, що я не буду мати інформації і мені прийде кінець.

Ні - соціальні мережі вони є не для того. І тому в час посту є (можливість, - ред.) навчитися правильно до них ставитися, власне, це є правильна медіаосвіта. Ми - священники знаємо, як багато людей зараз страждає від цього інформативного штурму, який переживають. Це різні захворювання - від нервових до серцевих. Люди, які дуже сильно переживають, коли є тими, хто приймає цю інформацію, яку доносять різні засоби масової інформації. 

Тому, цей час посту є справді добра нагода застановитися, очиститися", - зазначив Павло Дроздяк.

Він додав, що вже 21 століття, але ми маємо над тим працювати, щоб наших співгромадян, наших вірних, ми могли правильно виховувати в доброму руслі і мати відчуття милосердя до них.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ