Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Комісія з питань транспорту "всліпу" погодила нові майданчики для паркування у Львові

Сьогодні, 11 лютого, на засіданні постійної комісії із питань інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики, члени комісії без ознайомлення і попереднього вивчення, підтримали виділення земельних ділянок під майданчики для паркування.

Комісія інженерного господарства, транспорту, зв'язку та житлової політики

Зокрема, члени комісії без попереднього ознайомлення підтримали виділення земельних ділянок для паркування за наступними адресами:

  • вул. Стрийська, 113-121 поворот на вул. Карла Мікльоша (64 паркомісця для платного паркування);
  • вул. академіка Підстригача, 2 (146 паркомісць для службового паркування);
  • вул. Стрийська, 179 (49 паркомісць для службових авто. Майданчик біля ресторану "Голодний Микола);
  • вул. академіка Лазаренка, 29 (40 паркомісць для платного паркування)

"В мене є пропозиція, давайте ми все таки ці всі майданчики проглянемо і винесемо на наступну комісію. Я не можу голосувати, якщо не знаю, де той майданчик. Раптом там тротуар, чи ще щось ...", - зокрема зазначав Олег Шмід.

Зауважимо, що ухвалення рішення щодо майданчика за адресою вул. Стрийська, 113-121 активно відстоював депутат ВО «Свобода» Андрій Карбовник.

Рішення щодо ще одного майданчика, за адресою вул. Стрийська, 121,  було відкладено. Члени комісії нарешті згадали свої попередні розмови про створення у Львові перехоплюючих паркінгів.

Зазначимо, в ухвалі, яка була оприлюднена в порядку денному комісії, була зазначена лише одна ділянка за адресою вул. Балтійська, 19, де передбачалось створення 10 службових паркомісць. Але це питання на комісії не розглядали.

Нагадаємо, згідно з Положеннями про постійні комісії Львівської міської ради, розгляд документів здійснюється відповідно до затвердженого порядку денного засідання постійної комісії ради. Порядок денний затверджує голова постійної комісії ради не пізніше 14.00 год. робочого дня, що передує дню засідання комісії. Порядок денний невідкладно після його затвердження оприлюднюється на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради у мережі Інтернет.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ