Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ліцей імені Героїв Крут просить долучитися до збору коштів на придбання дронів

Вихованці Львівського ліцею імені Героїв Крут організували збір на FPV-дрони для бійців 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила. Про це повідомили у ЛОР.
Фото: ЛОР

«Цього року ліцеїсти-крутяни випускних взводів знову в особливий спосіб подякують Збройним Силам України за можливість навчатися. З огляду на теперішні найбільші потреби наших воїнів випускники ліцею імені Героїв Крут зініціювали, а решта взводів – долучилися зборами на FPV-дрони. Саме ці дрони допомагають очищати землю і стримувати заброд. 

Від імені крутян та наших друзів дрони будуть передані в уславлену боями 24 окрему механізовану бригаду імені короля Данила», – розповіли у ліцеї імені Героїв Крут.

З огляду на завершення навчального року, крутяни кидають заклик до всіх школярів, а в першу чергу – до випускників, відплатити загарбникам за всі нічні чи денні повітряні тривоги, за обстріли та руйнування. 

«Долучайтеся і зробіть так, як каже ваша честь! Запрошуємо поширювати та долучатися! Зберемо на FPV-дрони! Подякуймо ЗСУ за навчання!», – зазначили організатори.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ