Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Love Moschino - ексклюзивний одяг

Love Moschino - вишуканий та сміливий

Історія моди знає багато видатних постатей, і жоден зі списків важливих для індустрії особистостей не обійшовся б без Франко Москіно. Це була унікальна постать, якій не позичати гумору, та таланту. Саме завдяки останньому всі твори стали іконами стилю та незмінним предметом вивчення. Починаючи, як дизайнер-ілюстратор, Москіно встиг попрацювати з найвідомішими будинками мод і набратися безцінного досвіду. У цей час він вивчав нішу і готувався до запуску власного бренду. У 1983 році з'явився всіма відомий лейбл, який потім породив відгалуження Love Moschino.

Хоча сам кутюр'є називав себе придворним блазнем фешн-світу, і навіть отримав прізвисько «Великого Смутяна», вплив у нього був не жартівливий. Авторитет був незаперечний незважаючи на нескінченні витівки та відверту іронізацію над деякими аспектами модного напряму людської творчості. Здебільшого всі ці сатиричні історії були добрими та безневинними, а дизайнер виявляв повагу до своїх колег. Але слава довкола не згасала, і звичайно давала свої плоди для популярності бренду.

Після відходу Франка компанія не втратила своєї екстравагантності, хоч і трохи згладила кути. Сьогодні це відмінний виробник дизайнерського одягу, взуття та аксесуарів, який здатний дивувати та надихати. Ставка зроблена на кежуал, проте скоріше головний інтерес у деталях. Марка намагається опрацьовувати кожну деталь до останньої дрібниці, чи це буде конструктив, чи дизайнерський елемент. При цьому фірма не забуває і про своє походження. Зроблено в Італії - загальновизнаний стандарт, який потрібно заслуговувати регулярно, і в цьому виробник також добрий. Крім постійного розвитку технологічної бази та методик виробник не забуває про головну складову – матеріали. Вони підбираються у всьому світі, щоб гарантувати вам найкраще відчуття після покупки. Також варто відзначити високу зносостійкість та довговічність. Цей стиль призначений людям, які люблять в образі витонченість та веселу інфантильність, проте присутні в колекціях і елементи базового кежуал-гардеробу, а особливо шанувальникам марки сподобалися товари з деніму. Також варто відзначити уподобані багатьма фірмові аксесуари - ось де дизайнери включають уяву на повну і створюють небачений ексклюзив для особливо вибагливих модників. Придбати брендові товари ви можете, завітавши на мультибрендовий інтернет-магазин Saks’85. Саме тут представлені останні новинки сезонів із гарантією оригінальної якості.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ