Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львів’яни найбільше не довіряють владі, Ющенку та Королевській

Лідерами недовіри у Львові є Наталія Королевська, якій не довіряють 70%, Сергієві Тігіпку – 81%, Віктору Ющенку – 82%, Миколі Азарову – 84%, Володимиру Литвину – 85%, Віктору Януковичу – 88%. Про це сьогодні, 30 травня, під час прес-конференції повідомив керiвник Cоцiологiчної групи «Рейтинг» Олексiй Антипович.

Найбільше львів’яни довіряють Віталію Кличку (57%), Арсенію Яценюку (56%), а також Юлії Тимошенко (46%), Олегу Тягнибоку (42%) та Анатолію Гриценку (35%).

Значно менше довіряють Н.Королевській (13%), В.Ющенку (12%), С.Тігіпку (12%), В.Литвину (9%), М.Азарову (8%) та В.Януковичу (6%). Вони ж, нагадаємо, є лідерами недовіри.

За останні півроку суттєво покращився рівень довіри до Ю.Тимошенко (з 37 до 46%), в результаті вперше за останні три роки лідер Батьківщини має позитивний баланс довіри у Львові.

Також додали А.Яценюк (з 47% до 56%), В.Кличко (з 51 до 57%), О.Тягнибок (з 40 до 42%).

«Кличко – єдиний у кого продовжує зростати рейтинг довіри, але це швидше пов’язано із спортом», - зазначив соціолог.

Натомість продовжується падіння довіри до В.Ющенка та В.Януковича, які демонструють найгірші показники за останні три роки.

Аудиторія дослідження: населення міста Львова та Пустомитівського району віком від 18 років і старші. Метод дослідження: особисте формалізоване інтерв’ю згідно з опитувальником (face to face). Вибіркова сукупність: 2400 респондентів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ