Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мерія розглядатиме можливість будівництва дороги в Рясне

Місто розглядатиме можливість будівництва дороги в Рясне. Йде мова про вул Шевченка та вул Суботівську. Сьогодні, 25 лютого, це питання було озвучено на сесії міської ради в одному з депутатських запитів. Як зазначив міський голова Львова, Андрій Садовий, у найближчі роки місто підготує новий проект і, ймовірно, у 2018 році буде можливість приступити до будівництва дороги., інформує прес-служба ЛМР.

«Цю тему ми неодноразово обговорювали на наших нарадах. У програмі «Львів 2020» чітко записана можливість збудувати дорогу. По старих цінах, це коштувало б орієнтовно 300 млн. грн. Цей проект був достатньо грандіозний. Віктор Пушкарьов, в.о. першого заступника міського голови  Львова, займеться цим питанням, щоб ми зробили новий проект.

Я думаю, в цьому і в наступному році можна провести всі підготовчі роботи і шукати кошти. А у 2018 році теоретично можна було б за цю дорогу братись. Це дуже велика інвестиція, але ця дорога була б надзвичайно корисна і потрібна для громадян міста Львова, тим більше, враховуючи, що інвестуємо багато коштів в Індустріальний парк, в робочі місця.

Також там ведеться житлове будівництво. Тому однозначно ми будемо будувати цю дорогу, підійшов вже час», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ