Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині стартувало будівництво дороги Хащоване - Борджава

У четвер, 17 грудня, у Сколівському районі стартувало будівництво дороги Хащоване - Борджава, яка у перспективі з’єднає Львівську та Закарпатську області. На ділянці, загальна протяжність якої становить близько 2,5 км, вже розпочали підготовчі роботи. Про це повідомив голова Сколівської райдержадміністрації Ігор Свистун. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"За перший день ремонтники вже виконали роботи із нарізання дорожнього полотна на відтинку майже 80 метрів, - зазначив керівник району. - Усі підготовчі роботи поки що здійснюються коштом підприємців зі Сколівщини. Навіть техніка, яка задіяна у прокладанні дороги, теж їхня. До того ж траса пролягатиме через приватні ділянки жителів села Хащоване, які з розумінням поставились до цього і дозволили дорожникам працювати".

За словами Ігоря Свистуна, підготовчі роботи планують завершити до кінця цього року, щоб вже навесні наступного розпочати укладання дорожньої основи та асфальтового покриття.

Очікується, що дорога Славсько - Хащоване - Борджава сприятиме розвиткові туристичної галузі обох областей та розвантажить існуючу автомагістраль Київ-Чоп.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ