Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Навчальні заклади Самбірщини готові до нового навчального року

Як повідомили 25 серпня Гал-інфо у прес-службі Самбірської РДА, в Самбірському районі триває підготовка освітніх закладів до нового навчального року
Фото ілюстративне

Саме про це говорили сьогодні, 25 серпня 2020 року, на апаратній нараді під керівництвом голови Самбірської райдержадміністрації Івана Ільчишина.

Так, зі слів головного спеціаліста відділу освіти Самбірської РДА Я. Припіна стало відомо, що днями на Самбірщині перевірено 15 закладів загальної середньої освіти та 3 закладів дошкільної освіти. Відповідно до складених актів можна стверджувати, що навчальні заклади району повністю готові до початку нового навчального року.

Окрім того, розглянуто питання виконання бюджету в умовах карантину, обговорено стан реалізації інфраструктурних проєктів, механізм нарахування житлових субсидій, стан укладання угод з Національною службою здоров’я України закладами охорони здоров’я району та реалізації урядової програми ʺДоступні лікиʺ.

Як відомо, 29 серпня українці відзначатимуть День пам’яті захисників України. Відтак, у ході наради обговорено ряд заходів, проведення яких заплановано з метою вшанування героїв, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

Актуальним й надалі залишається питання розповсюдження коронавірусної інфекції. У ході наради проведено моніторинг ситуації щодо госпіталізованих осіб із підтвердженими випадками захворювання на COVID-19 у КНП ʺРудківська лікарняʺ Рудківської міської ради. У медзакладі на денному стаціонарі знаходиться 160 осіб.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, Садовий перевірив готовність закладів освіти Львова до навчального року/

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ