Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Оксана Сироїд очолила Київську міську партійну організацію «Об’єднання «Самопоміч»

Головою Київського партійного осередку «Об’єднання «Самопоміч» стала народний депутат, віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі "Самопомочі".

Вибори очільника столичної партійної організації відбулися ввечері 22 червня під стінами Адміністрації Президента України, де триває голодування народних депутататів Олега Березюка, Оксани Сироїд та Тараса Пастуха, спричинене сміттєвою блокадою Львова.

Вибори відбулися у зв’язку із закінченням дворічного терміну повноважень колишнього керівника міської партійної організації Максима Гапчука.

За словами голови фракції «Об’єднання «Самопоміч» у Київраді Сергія Гусовського, який проводив партійні збори, ганебні процеси, які нині ініціює чинна влада в Україні, змушують «Самопоміч» приймати відповідальні рішення.

«Однією з наших головних цілей є написання якісної Стратегії Києва. За всю ту брехню під назвою «Стратегія», яку нам пропонують у Київраді, голосувати ми не маємо морального права. Тим паче, це питання важливе не лише для Києва, а й для держави в цілому. Саме тому головою столичного партійного осередку має бути людина, яка консолідує всі наші зусилля і забезпечить потужну діяльність», – заявив Сергій Гусовський, пропонуючи на цю посаду Оксану Сироїд.

Своєю чергою, Оксана Сироїд подякувала присутнім за пропозицію очолити Київський партійний осередок і наголосила: «Самопомочі» зараз, як ніколи раніше, слід навчитися працювати разом.

«Київ – один з основних форпостів нашої діяльності. Тому одразу після завершення протесту під Адміністрацією Президента нам слід братися за роботу з київськими районними організаціями і формувати бачення Стратегії, яка перетворить Київ на справжнє європейське місто. Знаю, столична «Самопоміч» мене багато чого навчить, і спільними зусиллями ми зможемо якісно змінити життя усіх киян, а відтак – країни загалом», – зазначила народний депутат.

За кандидатуру Оксани Сироїд на посаду голови Київської міської партійної організації учасники зборів проголосували одноголосно.

Додамо, під час зборів столичної партійної організації обрали не лише нового Голову, а й затвердили оновлений склад Виконавчого комітету.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ