Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Орест Матвіїшин: місто збирається виділити півмільярда на піар Садового

На наступній сесії ЛМР мер міста намагатиметься проштовхнути рішення про виділення додаткових коштів у сумі майже півмільярда гривень, які підуть на піар та відновлення його репутації.
Голова виконкому ЛОО ПП "Наш край" Орест Матвіїшин. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Про це повідомив, посилаючись на власні джерела та інформацію ряду львівських ЗМІ, Орест Матвіїшин, голова виконкому Львівської обласної партійної організації політичної партії “Наш край”.

“Андрій Садовий, очевидно, дуже сильно хоче в велику політику і для цього йому потрібні серйозні гроші. Наші джерела повідомляють, що на наступній сесії може відбутися спроба виділити майже півмільярда бюджетних коштів, які нібито підуть на різні проекти в міста через комунальні заклади. А насправді їх використають, щоб відмити репутацію партії “Самопоміч” та підняти рейтинги Садового, які відчутно похитнулись після проваленої президентської кампанії.

Програма “Самопомочі” по розвитку міста “Львів-2020″ на межі провалу, і зараз авральними темпами будуть виділяти кошти саме на косметичні заходи з її реанімації”, – зокрема зазначив Матвіїшин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ