Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Особливості офісних крісел - розумний вибір крісла в офіс

Організація робочого місця – один із головних етапів оформлення офісу та домашнього кабінету.

Якість і зручність меблів можуть безпосередньо вплинути на працездатність співробітників та ефективність робочого процесу. Тому важливо купити крісло офісне, яке буде досить зручним для тривалого трудового дня в положенні сидячи. В інтернет-магазин Kupistul.ua представлено надзвичайно розмаїтий асортимент офісних крісел для облаштування комфортного місця для роботи або навчання.

Особливості офісних крісел

Більшість офісів обладнано спеціальними кріслами, які відповідають сучасним стандартам ергономіки. Від звичайних стільців вони відрізняються наявністю роликів, які полегшують їхнє переміщення. Крім того, крісла зазвичай мають вбудований механізм регулювання висоти сидіння (газліфт). Ця особливість робить меблі універсальними для працівників будь-якого зростання. Також крісло для роботи за комп'ютером чи ноутбуком часто облаштовують механізмом гойдання. Завдяки цьому пристрою користувач має можливість змінювати позу під час роботи, розслаблюючи напружені м'язи.

N-mPJmA4tziz4Txvku5FHw4Hfe9ye61c4Nfixm4_QBxzdUPlaEFtUsUy4iK85aThufIMfVKPqJMXHT9HI9wNl76pBtQoREeJqSy3foZ5IIZKVX0GialRcuQntrvyIN0Fqm2ZhJHX5ivmpWyiqtUtEa0

Якщо ви шукаєте по-справжньому якісне офісне крісло, здатне забезпечити всі потреби з точки зору комфортності, слід звернути увагу на такі деталі:

  • регульовані за висотою підлокітники – забезпечують додаткову зручність;
  • амортизатор – знижує навантаження на хребет;
  • підголівник забезпечує додаткову опору для голови та шиї;
  • ущільнення в ділянці попереку додають комфорту.

Взагалі, серед офісних меблів можна виділити кілька основних різновидів крісел, котрі розрізняються за призначенням, дизайном, функціональністю та вартістю. Перша (і найдорожча) категорія – це крісла керівника. Здебільшого це солідні габаритні моделі. Для оббивки директорських крісел нерідко обирають натуральну шкіру найвищого класу. Підлокітники та хрестовину також часто оздоблюють дерев'яними накладками.

OTWwe6926yxeocyhzZKWQpXqOhjUewGdM74yEUuLQ0FLpRtJTaf21Xf1OicFtyUWb7oxQw5Cx0lhUjhpqD6YE6iUS7AEQHHp-alAJeGMZEeUxdZoutgK5FO9X3nHDk1XjilFJBeXytru1HdVM1jOZ6E

Рядові офісні співробітники користуються більш економічними комп'ютерними кріслами. Основна увага приділяється практичності та довговічності матеріалів. Крісла для персоналу можуть бути виготовлені з металу або високоміцного пластику. Це надійні матеріали, які не потребують додаткового догляду. Оббивка офісного крісла для співробітників переважно зроблена зі штучної шкіри або зносостійкої тканини.

В нашому магазині ви можете вибрати будь-яку оббивку чи матеріал хрестовини для майбутнього крісла. Знайти потрібну модель дуже легко завдяки системі “розумних” фільтрів. Завдяки фільтрам пошук потрібної моделі не забере багато часу. Крім того, ви можете обрати крісло залежно від країни-виробника. Ми пропонуємо меблі як вітчизняного, так і зарубіжного виробництва.

Аби крісло ідеально вписалося у простір за робочим столом, слід врахувати його розміри. Якщо площа, відведена під крісло, є досить незначною, раціональніше буде придбати компактний робочий стілець з підлокітниками.

Для відвідувачів можна придбати стілець для офісу стандартного типу. Моделі на коліщатках і з механізмом регулюванням посадкової висоти використовуються як робоче крісло для домашнього кабінету. Вони не тільки функціональні і комфортні, а й дозволяють вдало доповнити інтер'єр. В нашому магазині можна купити офісне крісло, виконане в одному з найпопулярніших стилей:

  • класика;
  • модерн
  • мінімалізм;
  • лофт;
  • хай-тек;
  • контемпорарі;
  • скандинавский стиль.

Звісно, вибираючи хороше офісне крісло, не достатньо орієнтуватися лише на чисто візуальне враження. Обрані меблі повинні ідеально вписатися в загальний інтер'єр кабінету. Так, крісло, декороване натуральним деревом, найкраще підійде для приміщення, оформленого в класичному стилі. Для сучасних напрямків ліпше обирати моделі з хромованого металу або з пластиковими елементами. Також на нашому сайти ви можете ознайомитися з фото товару в різних ракурсах, відеооглядами та відгуками інших покупців, які вже придбали офісне крісло.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ