Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Самопоміч" заявила про утиски з боку влади

Голова фракції "Самопоміч" Олег Березюк звинуватив владу в тому, що вона чинить тиск на партію по всій Україні. Про це він заявив з трибуни Верховної Ради у вівторок.

Зокрема, за словами нардепа, у Запоріжжі відкрито кримінальну справу проти голови обласного осередку партії – заступника голови облради. "Допити, тиск, безпринципний і безпричинний", - наголосив Березюк.

Також, продовжив він, у Луцьку нелегітимно відсторонили від обов'язків секретаря міськради голову обласного осередку "Самопомочі".

"Більше того, вчора ввечері (20 березня – ред.) суд відновив її повноваження, але вчора ввечері та ж сама суддя подзвонила і сказала: "Рішення відмінено. Не можу жити під таким тиском!" – розповів очільник фракції.

Крім того, повідоми він, у Житомирі мер міста 20 березня звернувся до секретаря міськради - голови обласного осередку партії з вимогою писати заяву на звільнення, бо є наказ з Києва "всіх із "Самопомочі" рвати".

У Львові, продовжив Березюк, відбуваються "моральні переслідування" щодо голови обласного відділення партії – заступника голови облради, також збираються голоси за відсторонення його від цієї посади.

"Ми просимо владу: зупиніться! Бо горе вам буде", - попередив депутат.

Він застеріг представників нинішньої влади від повторення помилок режиму Віктора Януковича.

Українська правда.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ