Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Скандальний артист Санжаревський звільнився з Львівської опери

Скандальний артист балету Львівської опери Микола Санжаревський звільнився за власним бажанням. Цю інформацію Гал-інфо підтвердили у театрі.

Балерун, якого підозрюють у фінансуванні сепаратистів на Сході України, написав заяву на звільнення, керівництво театру її підписало. Звільнення відбулося за згодою сторін.

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, у 2015 році Миколі Санжаревському було винесено застереження з приводу його сумнівної діяльності у соцмережах. Він, зокрема, збирав кошти для бойовиків так званих ДНР та ЛНР, поширював сепаратистські заклики та він сторінку Антимайдану у Львові.

Також нагадаємо, що журналіст Олена Добровольська у своєму блозі на сайті «Еnigma», розповіла про те, що Микола Санжаревський у 2014 році підтримував терористів на Донбасі.

Олена Добровольська наводить скріншоти сторінки Санжеревського ВКонтакте, де він називає Майдан "державним переворотом", репостить сторінки терористичних угрупувань, таврує тих, хто називає вторгнення російських військ в Україну вторгненням, поширює пропагандистські дописи.

Окрім того, Микола Санжаревський внесений до бази на сайті «Миротворець».

Натомість на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Микола Санжаревський висловився з приводу опублікованої статті. Він заявив, що сепаратизмом не займається та повідомив, що доступу до сторінки в ВК не має, а його акант, начебто, був зламаний у 2014 році і йому не вдалося відновити пароль.

Працівники управлінні СБУ Львівщини проводили обшук в помешканні Санжаревського, під час якого вилучили техніку.  Сторінки в Соцмережах артист видалив.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ