Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Сміттєпереробний завод в Червонограді перетворюють на ще одні Грибовичі

У Червонограді на Львівщині підприємство по сміттєпереробці не справляється з роботою через обсяги сміття, які туди надходять. Зараз підприємство фактично перетворили на полігон твердих побутових відходів. Про це сьогодні, 7 червня, під час додання сесії Львівської облради повідомив депутат Володимир Ткачик.

За його словами, в Червонограді ділянка була розрахована на 20 років, а заповнили її за 4 роки.

"Зараз підприємство фактично не справляється з усім тим, що йому привозять, сортувальна лінія майже стоїть", - сказав він.

Окрім того, за його словами, сміття, яке безконтрольно везуть зі Львова, навіть не зважують, не сортують, а просто висипають, перетворюючи територію підприємства на полігон ТПВ.

"Сморід стоїть неймовірний. За ті кілька годин, які я там провів, вдалося зафіксувати двадцять машин зі сміттям, які просто викидали його на площадку. Я звернувся з цього приводу до голови Львівської ОДА Олега Синютка і керівника ГУ Нацполіції Львівщини Дмитра Загарії з вимогою навести з цим лад. Наразі цей процес просто безконтрольний. І ця проблема почалася не зараз, а ще раніше. Ми ж маємо визначитись, чи хочемо ми мати в Червонограді підприємство по переробці сміття, чи ще один Грибовицький полігон", - сказав Володимир Ткачик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ