Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Топ 5 переваг автобусних турів на море - онлайн турагенція ANEX Tour

Відпустка на море стає нав'язливою ідеєю? Цього літа варто виділити час для подорожі на безпечні пляжі одного з найближчих морів – Чорного, Егейського, Середземного та Адріатичного. Недорогі автобусні тури в каталозі онлайн турагенції ANEX Tour на час купального сезону 2024 мають підвищений попит.

1. Недорогий спосіб відпочити влітку на морі

Цього сезону туроператори зробили особливу ставку на автобусні тури: дешевий груповий проїзд автобусами знизив загальну вартість путівок на море; зробив відпочинок за кордоном доступним широкому колу клієнтів. На туристів чекає антистрес мандрівка: цікаво, немає ризику запізнитися на авіарейс через затримку на кордоні, на море везуть комфортабельні автобуси туркласу з двома водіями, гідом, Wi-Fi, кондиціонерами.

2. Автобусні тури на море 2024 легко купити онлайн

Вся комунікація дистанційна та конфіденційна. В онлайн каталозі автобусних турів на сайті турагенції АНЕКС Тур зібрано актуальні пропозиції найбільших українських туроператорів – без націнок, з гарячими турами, акціями, відказними путівками. Легко порівняти ціни, описи готелів, фотографії, вибрати оптимальний варіант. Пошукова система автоматично пропонує альтернативні ціни автобусних турів із різними датами виїзду та тривалістю відпустки.

Після оплати путівок туристи отримують документи у пдф форматі; ваучери на розміщення в готелі, проїзд та страховий поліс потрібно просто роздрукувати.

3. Найкращі закордонні автобусні тури на море сезону 2024

Турагенція АНЕКС Тур пропонує зручну послугу персонального пошуку автобусного туру під конкретні запити туристів. У такому списку (за погодженням із клієнтами) можуть бути зібрані путівки з різними країнами та курортами. Мета: умови відпочинку відповідають побажанням та бюджету туристів. У топі готелі все включено, для дорослих або з дитячою концепцією, з басейнами, аквапарками.

Найпопулярніші напрямки автобусних турів на море сезону 2024

  1. Болгарія. Короткий переїзд, широкі піщані пляжі, недороге харчування та пляжні послуги.
  2. Туреччина. Найзручніше автобусом добиратися на розкішні курорти Егейського моря – Ізмір, Бодрум, Кушадаси, Мармаріс. Користуються попитом автобусні тури в готелі все включено Фетхіє, Кемера, Белека, Анталії, Сіде, Аланії.
  3. Греція. З дітьми простіше вирушати автобусом на курорти півострова Халкідікі та Салоніки.
  4. Хорватія. Найширший вибір курортів від півострова Істрія до Задару, Спліту, Шибеника та Дубровника.
  5. Чорногорія. Адріатичне море, порівняно дешеві готелі Будви, Бечичі, Герцег Нові, Сутоморе, Ульцинь.
  6. Албанія. Знахідка для любителів відпочинку на морі: узбережжя омивають Іонічне море та Адріатика.
  7. Іспанія. Чудові курорти поблизу Барселони з піщаними пляжами.

4. Готові рішення для пляжного відпочинку

Більшість пляжних автобусних турів за кордон – пакетні. У ціну входить проживання, проїзд до готелю та назад, перевезення багажу, обов'язкова страховка для всіх туристів. Якщо поняття готелю передбачає сніданки або повноцінне харчування, це також включено в ціну путівок. Пляжні автобусні тури не передбачають екскурсії: туристи самостійно планують програму розваг та бюджет відпустки.

5. Інформаційна підтримка туристів

Турагенція АНЕКС Тур здійснює інформаційну підтримку туристів: терміни дії закордонних паспортів, які документи у 2024 році потрібні для виїзду автобусом на море за кордон дітей та дорослих, чим відрізняються туроператори, курорти, готелі та типи номерів, які тури підходять для фрілансерів, пенсіонерів, сімей з дітьми.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ