Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській області наступного року пріоритетними будуть дороги до туристичних та курортних центрів

На наступний рік у Львівській області заплановано ремонт дороги Т-14-16 Львів – Меденичі, що забезпечить сполучення за маршрутом Львів – Дрогобич – Трускавець, який є найкоротшим маршрутом зі Львова до Трускавця. Про це повідомили в прес-службі Укравтодору.

Також планується побудувати додаткові з’їзди на перетині М-06 і Н-09 та М-06 і М-09 на об'їзній дорозі Львова та почати розширення Південної об'їзної Львова.

Наступного року у Львівській області планують завершити будівництво мосту на трасі М-12 біля Жидачіва.

Цього року у Львівській області виконали капітальний ремонт ділянки автомобільної дороги М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська у місці з'їзду на автомобільну дорогу М-06 Київ – Чоп для лівоповоротного руху за напрямком Тернопіль – Чоп (м. Винники).

В області також провели капітальний ремонт ділянки дороги М-11 (у м. Городок). Окрім того, на цій дорозі капітально відремонтували 2 мости. Реконструкцію мосту через річку Дністер здійснили на дорозі М-12.

На дорозі Т- 14-16 капітальний ремонт провели на ділянці м.Пустомити - смт. Щирець, реконструкцію - на ділянці смт. Щирець - с. Велика Горожанка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ