Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Львові стартувало будівництво нового ЖК з басейном і терасами

«Живи, як у кіно»: на вулиці Любінській, де раніше був розташований кінотеатр, стартувало будівництво житлового комплексу бізнес-класу.

Девелопер обʼєкта — компанія «Нова Оселя», відома будівництвом житлових комплексів «Пагорби Малоголосківські», Safe Town та заміського комплексу поблизу села Липники — «Липові Роси».

ЖК Cinematic складається з пʼяти продуманих секцій різної поверховості (6, 7, 10, 12). Проєкт передбачає два рівні комерційних площин, басейн та спільну терасу для мешканців будинку. Також у продажі є квартири з індивідуальними терасами. Здача ЖК Cinematic запланована на ІІ квартал 2024 року.

«ЖК Cinematic — це камерний обʼєкт, менший комплекс у порівнянні з тими, які зараз будуються у Львові та інших великих містах, — розповідає маркетологиня компанії «Нова Оселя» Світлана Солоха. — Майбутнім мешканцям ми пропонуємо якісне житло у зручній локації, яка має свою історію. Квартири в ЖК Cinematic ідеально підійдуть для сімей з дітьми, адже поруч є школа, а також будується дитячий відпочинковий простір зі скейт-парком».

Концепція ЖК Cinematic «Живи, як у кіно», розроблена дизайн-студією Bambuk. При розробці концепції однією з цілей було підкреслити історичну локацію, а саме — місце колишнього кінотеатру.

Як і в ЖК Safe Town від компанії «Нова Оселя», який будується на перетині вулиць Кульпарківської та Садової, в Сinematic передбачаються два типи опалення: індивідуальне та котельне.

«Друга секція та частково третя будуть опалюватися через систему дахової котельні. Мешканці квартир із таким опаленням матимуть індивідуальний тепловий пункт для регуляції температури в приміщенні. Перша, частково третя, четверта та шоста секції з індивідуальним опаленням: в цих квартирах встановлюються двоконтурні газові котли, радіатори», — зазначає менеджерка компанії Олена Петриченко.

Довідка:

Компанія «Нова Оселя» — будівельна компанія, яка працює на ринку з 2005 року. Станом на зиму 2022 року компанія має 19 зданих об’єктів (з 2010 року), 5 у процесі будівництва та 1 об’єкт заміського типу.

Компанія орієнтується на прогресивні засади будівництва та застосування інноваційних технологій.

Компанія “Нова Оселя” активно інвестує у повний виробничо-комерційний цикл: від пошуку та генерації ідей, розробки власних проєктів — до здачі готових об’єктів “під ключ”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ