Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У Львові у Стрийському парку відкрили безкоштовні спортивні локери

У Львові у Стрийському парку відкрили безкоштовні спортивні локери. Про це повідомили в пресслужбі ЛМР.
Фото: ЛМР

Відтепер бігові та функціональні тренування в Стрийському парку стануть ще більш зручними для спортсменів: PUMA UKRAINE разом з Львівською міською радою та ГО «PROBIG» встановили перші у Львові безкоштовні спортивні локери, доступні для всіх відвідувачів локації.

Локер – це спеціальний контейнер, який надає функціонал переодягальні спортивного залу за його межами. Тут можна комфортно перевдягатись, залишити речі в камері схову з кодовим замком та підзарядити гаджети. Також тут поставили лавочку, пандус та окремий смітник для догляду за довкіллям.

Ініціаторами такого заходу стали бігова спільнота спільно із засновницею бігового клубу PROBIG та начальницею відділу спорту військових Львівської міської ради Орисею Демʼянюк, тож місто охоче підтримало та допомогло зі встановлення цієї конструкції.

Під час вікдриття учасники мали нагоду скористатися локерами і пробігти 3,5 км Стрийським парком.

Варто зазначити, що це лише перший крок співпраці PUMA UKRAINE та Львівської спортивної громади щодо перетворення Стрийського парку та інших локацій на ще більш комфортне місце для громадського спорту та активного відпочинку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ