Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбувся захід "У колі друзів"

Днями Львівський міський центр соціальних служб "Між нами" спільно із Центром "Емаус" організували захід "У колі друзів" для сімей, що виховують дітей з інвалідністю та опікуються особами з інвалідністю. Про це повідомили 14 червня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото ЛМР

Захід відбувся на території філософсько-богословського факультету Українського католицького університету (вул. Хуторівка, 35 а).

Під час заходу сім’ї мали можливість зустрітись і познайомитись, поспілкуватись, цікаво та ресурсно провести час.

Учасників заходу зустрічали герої мультфільмів. Програма заходу була дуже насичена: аквагрим для дітей; банси; конкурси з подарунками, активні ігри, виступи чотирилапих вихованців ГО "Кінологічна школа "Dog Friend", "Психологічна майстерня" для батьків. А також був перекус, лимонад, солодка вата та маршмелоу.

"За підтримку в проведенні заходу дякуємо Центру "Емаус", аніматорам спільноти "Радіти у Христі" та "САД Боско", "DUNA", Українському Католицькому Університету, ГО "Кінологічна школа "Dog Friend", КУ "Інститут міста", Благодійному Фонду "Анни-Марії", Ірені Максименко та "Горіховому дому", - зазначили у центрі "Між нами".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ