Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Учнів та студентів Львівщини запрошують до участі у Всеукраїнському конкурсі «Я – журналіст!»

Його учасниками можуть стати школярі 5-11 класів та студенти. Про це повідомили в пресслужбі ЛОДА.

«Нація переможців: розповідаю світові про перемоги українців» – під таким гаслом проводять XIV Всеукраїнський конкурс учнівських творчих робіт «Я – журналіст!». Його учасниками можуть стати учні 5-11 класів та студенти.

Щороку учасники конкурсу «Я – журналіст!» надсилають твори, фото і відео на теми, які визначають організатори. Проводять конкурс із 2009 року. Започаткували його у Рівному, а з 2016 року  конкурс став Всеукраїнським.

«Учасники можуть розкривати конкурсну тему, розповідаючи про перемоги українців як на фронті, так і у різних сферах діяльності у тилу. Про маленькі щоденні перемоги, з яких складатиметься майбутня велика спільна перемога. Про перемоги, які зміцнюють дух українців і слугують прикладами, що надихають. Героями конкурсних робіт можуть бути як військовослужбовці, так і цивільні. Наприклад, волонтери, медики, освітяни, енергетики, журналісти. А ще в межах конкурсної теми ми цьогоріч запровадили спеціальну тему «Надійний тил» для висвітлення позитивних прикладів роботи соціально відповідального бізнесу», – розповів засновник Всеукраїнського конкурсу «Я –журналіст!», секретар Національної спілки журналістів України Віталій Голубєв.

Нагадаємо, у квітні Віталій Голубєв був одним зі спікерів курсу «Людською мовою», який провели у Львівській ОВА для посадовців, які хочуть покращити якість своїх виступів у ЗМІ.

Щороку конкурс «Я – журналіст» збирає до 800 учасників з усіх областей нашої держави. Цього разу роботи учасників прийматимуть до 15 лютого, а нагородження переможців відбудеться у квітні 2024 року. Роботи переможців і учасників публікують на сайті «Я – журналіст!». Участь у конкурсі безкоштовна.

Ознайомитись із умовами конкурсу «Я – журналіст!» можна за посиланням: https://bit.ly/40eU7ma

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ