Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Я забрала свої 30 тис. грн, а про 16 тис. я нічого не знаю», – екс-заступник директора ЛКП «Лев»

«Я забрала свої 30 тис. грн, а про 16 тис. - я нічого не знаю», – так Орися Бобришова, екс-заступник директора Львівського комунально підприємства «Лев» прокоментувала інтерв`ю теперішнього директора ЛКП "Лев" Олега Мацеха" (яке поширило одне львівське Інтернет-ЗМІ), у якому останній звинуватив Орисю Бобришову нібито вона привласнила 46 тис. грн волонтерських грошей. Сьогодні, 7 вересня, жінка розповіла усі деталі цього конфлікту на прес-конференції у Львові.

Як з’ясувалось, 30 тис. грн це був доброчинний внесок хорошого знайомого Орисі Бобришової – Ігоря Олійника.

«Ігор Олійник мій добрий знайомий, який нині перебуває у Росії, де непогано заробляє. На моє прохання,  він свого часу передав 1500 доларів на  ЛКП «Лев» - для купівлі  рушниці-шприцемету для безболісного відлову тварин. Якщо ці гроші перевести в гривні, то вийде 30 тис. грн.», - розповіла Орися Бобришова.

«До цих 30 тис. волонтерських грошей Олег Мацех взагалі не має ніякого стосунку», - додала жінка.

«Коли я вже вирішила звільнитися, то повідомила директору ЛКП «Лев», що від мене ніяких коштів на рушницю не буде. Чому? Бо я не вірю, що ці гроші підуть на рушницю, бо вже дуже довго тягнеться процес її заупівлі, адже ще у березні порушувалось питання про її придбання. Тоді я і сказала, щоб мені ці  кошти Олег Мацех повернув», – зазначила Орися Бобришова.

«Гроші я отримала назад і віддала їх сестрі Ігоря, Ірині Микитюк. Щодо  16 тис. грн, то я нічого не знаю», - сказала Орися Бобришова
 
Також екс-заступник директора ЛКП «Лев» повідомила, що невдовзі  зоозахисники планують подати заяву у Держфінінспекцію з вимогою провести перевірку фінансово-господарської діяльності ЛКП "Лев". 

Нагадаємо, що 3 вересня у одному із Інтернет-видань Львова була опубліковане інтерв`ю директора ЛКП "Лев" Олега Мацеха, у якому він  заявив, що Орися Бобришова привласнила собі 46 тис. грн волонтерських грошей. 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ