Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як вибрати мішкозашивну машину: рекомендації Sweika.com.ua

Якість продукції, особливо це стосується сипучих товарів, багато в чому залежить від стану упаковки. Фахівці інтернет-магазину Sweika.com.ua, який спеціалізується на швейній техніці, розповіли про пристрої, призначені для зашивання мішків — мішкозашивні машини.

У каталозі компанії представлені два бренди: BROST і MAREEW (асортимент тут — https://www.sweika.com.ua/). Вони зарекомендували себе як постачальники надійного обладнання для зашивання і виготовлення упаковки з самих різних матеріалів: тканини, паперу, поліпропілену та ін.

Обидва бренди виробляють два типи машинок для зашивання мішків: ручні і стаціонарні.

Ручні мішкозашивні машинки

Основний тип машинок, поширений на самих різних виробництвах. Їх застосовують на борошномельних підприємствах, для упаковки цукру, круп, будівельних сумішей та ін.

Стаціонарні мішкозашивні машини

Потужні агрегати, здатні прошивати кілька шарів різних матеріалів одночасно. З їх допомогою також шиють шкіру, товстий брезент, використовують для виготовлення великовантажних тканинних строп.

За якими ознаками вибирають

Існує кілька ознак, за якими вибирають машини:

  • Товщина прошивки. Коливається в межах від 3 (і менше) і до 20 мм. Чим товща прошивка, тим потужнішою повинна бути машина. З найбільшими товщинами і найбільш щільними матеріалами справляються стаціонарні мішкозашивні машини, промислові швейні машини і оверлоки.
  • Тип стібка. Може бути човниковим або ланцюговим двонитковим, ланцюговим однонитковим. Окремий вид носить назву двохниткового єврошва.
  • Також машини відрізняються по кількості голок. Більшість моделей мають одну голку, але є і двогольчаті моделі.

Ручні машинки важать від двох до чотирьох кілограм. Стаціонарні набагато важче: їх вага може досягати 40 кілограм.

Більшість моделей живляться від мережі змінного струму напругою 220 вольт. Але там, де немає можливості підключитися до мережі, використовують акумуляторні автономні моделі. Одного заряду батареї в такому пристрої може вистачити на шість годин роботи, тобто практично на повну зміну.

Вибираючи машинку, варто звернути увагу на кількість мішків, які можна зашити за одну зміну з її допомогою — цей параметр прописаний в описах до машин. Ще одна схожа функція, яка допоможе оцінити продуктивність — кількість стібків за хвилину. Розуміння цих двох параметрів допоможе вибрати оптимальну машинку і при цьому не переплатити.

Інтернет-магазин Sweika.com.ua може запропонувати найширший асортимент мішкозашівних машин в Україні. Якість всіх виробів підтверджено сертифікатами і гарантією, а низькі ціни обумовлені співпрацею з виробниками напряму. Компанія здійснює доставку товарів зі свого каталогу по всій Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ