Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

П'ятеро науковців "Львівської політехніки" стали лауреатами Державної премії України в галузі науки і техніки

На підставі подання Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки Президент України Петро Порошенко підписав Указ “Про присудження Державних премій України в галузі науки і техніки 2015 року”, - повідомила прес-служба національного університету “Львівська політехніка”.

Серед лауреатів премії — п'ять  представників Національного університету “Львівська політехніка”. Високу державну нагороду за роботу «Моніторинг об’єктів в умовах апріорної невизначеності джерел інформації» отримали  доктор технічних наук, ректор університету Юрій Бобало, доктор технічних наук, завідувач кафедри Володимир Максимович та  доктор технічних наук, доцент  Богдан Стрихалюк.

Відзначено також вагомий науковий внесок у цикл робіт, присвячених дослідженню структури і динаміки геофізичних полів як відображення еволюції та взаємодії геосфер в Антарктиці  доктора технічних наук, директор Інституту геодезії Львівської політехніки Корнилія Третяка і доктора технічних наук, професора  університету Володимира Глотова.

Ці відзнаки особливо значимі для університету, оскільки цьогоріч він відзначає 200-річчя від дня заснування.

          

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ