Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Студенти Львівської політехніки отримають стипендії від міста

Сьогодні, 10 листопада, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати затвердили Програму надання стипендій талановитим студентам Національного університету “Львівська політехніка“. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Як вказано у пояснювальній записці, програму запропонували з нагоди відзначення 200-річчя Національного університету «Львівська політехніка», враховуючи вагомий внесок закладу у підготовку кваліфікованих спеціалістів інженерної галузі, з метою матеріальної підтримки талановитих студентів Національного університету «Львівська політехніка».

Метою Програми є виявлення та підтримка талановитих студентів, які опинилися в складних життєвих обставинах, заохочення їх за успіхи у навчанні, активну участь у громадській, спортивній, мистецькій, виховній та науковій діяльності через надання їм річних стипендій встановленого розміру.

Перелік кандидатур на призначення та отримання стипендій подає ректорат Національного університету «Львівська політехніка».

 Максимальна кількість стипендій – 10. Розмір стипендії становить 2 000 грн в місяць.

Виплата стипендій здійснюється за рахунок коштів міського бюджету Львова, передбачених у кошторисі управління освіти департаменту гуманітарної політики.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ