Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Активісти «Нашого краю» провели толоку

Активісти «Нашого краю» навели порядок перед Великоднем. 27 квітня у парку «Піскові озера» члени партії «Наш край» спільно з жителями міста провели толоку. Ініціатором такої акції став лідер партійної організації «Наш край» у Львівській області Мирослав Хом’як. Повідомила прес-служба партії.

«Ми разом з активістами нашої партії долучились до загальноміської акції «Прибери місто». Ми хочемо навести порядок перед святами: щоб не було сміття на вулицях та в парках, щоб люди могли відпочити та посвяткувати. Тому я дуже радий, що сьогодні на мій заклик, моє запрошення відгукнулися не тільки однопартійці, але й молоді люди, які готові змінювати наше життя, наше місто, нашу державу», – розповів Мирослав Хом’як, лідер партійної організації «Наш край» у Львівській області.

Прибрати парк активісти прийшли не з порожніми руками. Аби навести порядок на території відпочинкової зони вони «озброїлися» рукавичками, мішками, граблями та іншими необхідними інструментами за допомогою яких викорчовували зсохлі дерева, згрібали залишки торішнього листя та сортували сміття.

У перервах між прибиранням Мирослав Хом’як зазначив, що такого роду акцій у активі партії доволі багато. «Ми завжди думаємо про довкілля, екологію нашого краю. Ми хочемо, щоб Львів та область були екологічно чистою територією для жителів та гостей міста. Взагалі ми займаємося екологічною тематикою з перших днів створення політичного осередку. Тому ми говоримо і будемо говорити про збереження навколишнього середовища, вирішувати проблемні питання, які зараз хвилюють львів’ян», – додав Мирослав Хом’як.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ