Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутати не погодились здавати за 1 грн приміщення для відділення Фонду держмайна

Учора, 25 квітня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати не підтримали питання про встановлення орендної плати регіональному відділенню Фонду державного майна України по Львівській області. «За» проголосувало лише 20 депутатів.

Проектом рішення пропонувалося установити орендну плату в розмірі 1 гривня на рік (без ПДВ) за орендоване регіональним відділенням Фонду державного майна України по Львівській області нерухоме майно терміном з 01.01.2017 до 31.12.2017.

Депутати зазначили, що це велике офісне приміщення розміром 900 кв.м. і попросили вказати скільки коштує оренда такого приміщення в центральній частині Львова.

За словами начальника управління майном спільної власності Львівської облради Миколи Бандри оренда одного квадратного метра коштує від 150 до 200 грн.

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин звернувся до депутатів з проханням підтримати питання, адже коли Фонд державного майна України через суд хотів забрати у Львівської обласної ради Палац мистецтв (вул. Коперника, 17) регіональне відділення підтримало облраду і надавало консультації з цього приводу.

Однак це не вплинуло на рішення депутатів і вони не підтримали дане питання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ