Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Forum Lviv передав Охматдиту обладнання для операційних та реанімації на 1 мільйон гривень

1/3
Львівський торгово-розважальний центр Forum Lviv передав Центру дитячої медицини “Охматдит” сучасне медичне обладнання на суму майже 1 мільйон гривень.

Зокрема, для операційних та реанімації новонароджених було закуплено:

  • Приліжкові монітори пацієнта японського виробництва, які дозволяють стежити за життєвими показниками дітей під час операцій.
  • Випаровувачі для систем швидкого заповнення севофлюрану - компонентів сучасних наркозних апаратів. Це дозволить прискорити наркоз та пробудження дітей після операцій.
  • Касети для аналізаторів газів крові та розхідні матеріали.

За словами голови Опікунської ради лікарні Андріани Мальської, це допоможе поліпшити моніторинг стану дітей під час операцій, оперативно реагувати на зміни та надавати ефективну допомогу.

“Ми радіємо, що попри війну таки скеровується допомога дитячим лікарням, адже діти як хворіли, так і хворіють, а державних коштів не вистачає на усі потреби, особливо реанімації новонароджених, де дуже дороге обладнання і розхідники, витрати на які нерідко мусять лягати на плечі спонсорів і батьків”, - зазначила Мальська.

Медичне обладнання було передане в рамках спільного проєкту ТРЦ Forum Lviv та Опікунської ради лікарні “Охматдит”. Головна мета - створити кращі умови для лікування дітей та новонароджених. Адже попри війну, кількість пацієнтів лише зростає, тому лікарня потребує додаткової підтримки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ