Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Народний контроль» ведуть на вибори Дмитро Добродомов, Валерій Веремчук та Андрій Білоус

У понеділок, 21 вересня відбулися обласна та міська конференції політичної партії «Громадський рух «Народний контроль». Відповідно до рішення міської організації партії її кандидатом на посаду міського голови Львова буде лідер партії, депутат Верховної Ради України, Секретар антикорупційного комітету парламенту Дмитро Добродомов.

Виборчий список партії на виборах до Львівської міської ради очолив голова обласної організації «Народного контролю», керівник «Народної самооборони Львівщини» Валерій Веремчук. Загалом «Народний контроль» виставив кандидатів у всіх 64 округах у Львові. Серед кандидатів у депутати громадські активісти, волонтери та учасники АТО, соціально-відповідальні підприємці та журналісти

Список «Громадського руху «Народний контроль» на виборах до Львівської обласної ради очолив громадський діяч, депутат Львівської міської ради Андрій Білоус. Зазначимо, що серед висунутих кандидатів 30 відсотків становлять жінки.

Виступаючи перед  делегатами конференції лідер партії та кандидат на посаду міського голови Львова Дмитро Добродомов сказав: «В нас є чіткий антикорупційни план для Львова, прекрасна  команда, яка зможе його втілити. Дякую за довіру та право кандидувати на мера. Я боротимуся за посаду міського голови  Львова тому, що без подолання корупції на місцях – неможливі жодні реформи. Львів – можна зробити першим містом без корупції.», - заявив Дмитро Добродомов.

Тим часом, у м. Винники партія висуває кандидатом на посаду мера місцевого громадського діяча, самоборонівця Володимира Почаєвця. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ