Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Наш край" закликає кандидатів у Президенти не бути популістами

"Наш край" закликає кандидатів у Президенти не бути популістами. Про це заявив голова Львівської обласної організації політичної партії "Наш Край" Мирослав Хом'як.

"Кампанія з виборів Президента України у самому розпалі. Лунають обіцянки, мерехтять соцопитування, з’являються скандали.

Нам – партії «Наш край», важливо зробити зважений, ретельно обдуманий вибір, який визначить і долю держави на найближчі 5 років, і долю нашої політичної сили.

Насамперед для нашої партії, яка об’єднує господарників та професіоналів, важливо, щоб обіцянки кандидатів були не прожектами, а реальними планами зміни нашої держави на краще. Щоб у програмах та планах тих, хто хоче бути Главою держави, були громадяни, економіка та соціальний захист", - зокрема зазначив Мирослав Хом'як.

Як зазначили в "Нашому краї", важливо, щоб за претендентом була не серія скандалів, а список реальних справ, які він зробив за свою політичну та господарську кар’єру. Щоб у часи, коли держава відстоює свій суверенітет та незалежність, кандидат проявив себе як захисник державних, а не приватних інтересів. Щоб економічні та соціальні обіцянки були не голослівні, а підкріплені реальними розрахунками.

«Наш край» закликає кандидатів у Президенти не бути популістами, не давати пустопорожніх обіцянок та зрозуміти, що сьогодні держава б’ється за своє існування, а не експериментує у політиці та економіці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ