Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Округ №126: Кого відправить в парламент Стрийщина?

126-ий виборчий округ охополює міста Моршин, Стрий та Жидачівський і Стрийський райони. Минулого разу тут переміг висуванець БПП Андрій Кіт, що в минулому балотувався від партії регіонала Тігіпка "Сильна Україна". Цього разу Кіт йде на вибори самовисуванцем, а окрім нього на окрузі зареєстрували ще 12 кандидатів. Детальніше про них читайте в матеріалі Гал-інфо.

1. Андрій Гергет – «Свобода». У 1999-2001 роках був членом УНСО. Гергет є командиром 8 батальйону Української добровольчої армії. Минулого року він разом з Анастасією Приходько, яка зараз балотується від «Батьківщини» створили громадсько-політичний проект «Вимагаю змін». Також Гергет був помічником нардепа Дмитра Яроша, який по списках партії «Свобода».

Округ №115: кого відправить в парламент Сихів?

2. Євгеній Гірник – самовисування. Комерційний директор ФОП Гірник В.Є., працював у Державному управлінні справами Президента України.

Округ №116: чи зможе хтось перервати депутатський матріархат?

3. Володимир Гаврон – «Голос». Член «Української Галицької Партії». У 2014 році балотувався до Львівської облради. Є головою Жидачівської районної організації «Української Галицької Партії» та депутат Жидачівської районної ради, член комісії молодіжної політики та туризму.

Округ №117: хто конкуруватиме з "нормальною бабою"?

4. Василь Загородний – самовисування. Директор СВК «Агровиріб», член Аграрної партії України. Загородний фігурує в розслідуванні «Наші грошію.Львів» про сумнівний тендер на будівництво абмулаторії на Львівщині. Також кандидат раніше балотувався до парламенту від «Партії Регіонів».

Округ №118: хто зможе забрати корону в Дубневича?

5. Олег Канівець – «Громадянська позиція». Голова благодійного фонду «Добре серце». У середині «нульових» Канівець очолював фракції «Наша Україна» і «Батьківщина» у Львівській облраді. У 2012 році він пройшов до парламенту від «Батьківщини», проте через рік вийшов з фракції.

Округ №119: кого оберуть найбільші патріоти Львівщини?

6. Мар’ян Калин – «Народний рух України». Працює у Львівській обласній організації профспілки працівників освіти і науки України.

Округ №120: чи зможе хтось перемогти Дубневича?

7. Ірина Карпінська – «Українська партія». Головний спеціаліст відділу моніторингу проектів державних інвестицій та МТД департаменту державних інвестиційних проектів та підтримки розвитку в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України.

Округ №121: Хто переможе в найбільш конкурентному окрузі?

8. Володимир Кулак – самовисування. Радник голови Тернопільської ОДА. Кулак свій похід до парламенту пояснює необхідністю боротись за «якісну, людяну медицину». Після трагічної смерті свого 13-річного сина з вини лікарів, Кулак став відомим активістом – домігся визнання лікарської помилки та розслідування у Міністерстві охорони здоров’я.

Округ №122: no Parasyuk, no party

9. Андрій Кіт – самовисування. Чинний депутат від цього округу. У 2014 йшов під знаменами БПП. Зараз має підтримку «Європейської солідарності» та ГО «Справа Громад», що проводила праймеріз для партії Порошенка. На виборах 2012 року балотувався від партії «УДАР». У 2010 році був обраний депутатом Львівської обласної ради від партії «Сильна Україна» Сергія Тігіпка.  

Округ №123: від Миколаєва до Золочева

10. Володимир Наконечний – «Слуга народу». Заступник завідувача кафедри міжнародних відносин факультету міжнародних відносин у Київському національному університеті культури і мистецтв, ректором якого є відомий Михайло Поплавський.

Округ №124: Хто стане обранцем шахтарського регіону?

11. Ростислав Кушина – самовисування. Фізична особа-підприємець. Учасник та переможець телепроектів на каналі 1+1: «Голос країни» та «Битва хорів», а також володар Першої премії вокалістів у Лондоні при патронаті королівського дому 2013 році.

Округ №125: Хто стане володарем гірських районів?

12. Олег Филик – самовисування. Юрист-консультант телеканалу «Лан». Депутат Стрийської міської ради. У 2015 році балотувався до Львівської облради від «Народного контролю».

13. Олег Турко – самовисування. Тимчаво не працює. Колишній колега співака Дзідзя. Більш відомий як Лесик.

Пригадаємо історію перемог на окрузі №126

У 1998 році перемогу на виборах член Української Християнсько-демократичної партії, якого висунув блок «Вперед Україно!» Ігор Осташ.

У 2002 перемогу знову здобув Ігор Осташ, але вже як висуванець Блоку партій Віктора Ющенка «Наша Україна».

У 2012 році депутатом від округу став Олег Канівець, якого висунула «Батьківщина».

У 2014 переміг Андрій Кіт як висуванець БПП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ