Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Округ №125: Хто стане володарем гірських районів?

125-ий виборчий округ охоплює місто Самбір, Сколівський, Старосамбірський, Турківський райони та частину Самбірського району. Ці території – гірська місцевість з великою кількістю як курортів, як так і глухих сіл.

Минулих виборів перемогу тут здобув Андрій Лопушанський – людина із середовища львівських "газовиків". Цього разу він знову йде вибори, а окрім нього ще 14 кандидатів. Хто ці люди, читайте в матеріалі Гал-інфо.

1. Юрій Доскіч – самовисування, безпартійний. Є президентом ТДВ «Гал-кат» - підриємства на 1200 робочий місць, що займається виготовлення мідного дроту та інших металевий виробів.

2. Андрій Дубас – самовисування. Президент Асоціації українських банків.

Округ №115: кого відправить в парламент Сихів?

3. Мар’ян Антошик – УДАР. Оператор з добування нафти і газу в НГВУ «Бориславнафтогаз» ПАТ «Укрнафта». Також Антошик є депутатом Старосамбірської міськради.

Округ №116: чи зможе хтось перервати депутатський матріархат?

4. Ярослав Качмарик – «Батьківщина». Депутат Львівської облради від цієї партії. До цього двічі намагався потрапити до Верховної Ради – у 2007 та 2012 роках від партії «Свобода». У 2015 році Качмарика вигнали зі «Свободи» за сепаратні перемовини з іншими політичними силами. До речі, була в житті цього кандидата і третя партія – Комуністична. Інформацію про членство в КПРС Качмарик підтвердив ще в 2013 році.

Округ №117: хто конкуруватиме з "нормальною бабою"?

5. Андрій Лопушанський – самовисування. Член «Конгресу українських націоналістів». Лопушанський був першим заступником голови правління «Нафтогазу», втім у 2014 році звільнений Яценюком через неявку на роботу впродовж 4 місяців. У парламенті Лопушанський увійшов до фракції БПП, втім має дуже тісні стосунки з «Радикальною партією Ляшка».

6. Роман Кутний – самовисування. У 2014 році також балотувався як самовисуванець. Тимчасово безробітний.

Округ №118: хто зможе забрати корону в Дубневича?

7. Василь Курій – самовисування. Веде бізнес разом з «Новою поштою», є депутатом Старосамбірської райради. У 2017 році Курій координував роботу табору під Краківцем, куди мав приїхати лідер партії «Рух нових сил» Саакашвілі. Василь Курій є відомим борцем з незаконною вирубкою лісу.

Округ №119: кого оберуть найбільші патріоти Львівщини?

8. Ярослав Максименко – самовисування. Член ГО «Громадський рух «Слуга народу», що вказує на статус «технічного кандидата». Максименко родом з Донецька, але проживає в Києві. ОПОРі він розповів, що його організація ніяк не пов’язана із Зеленським.

Округ №120: чи зможе хтось перемогти Дубневича?

9. Ігор Піхоцький – «Народний рух України». Начальник Старосамбірського РВ ГУ ДМС України у Львівській області, член фракції «Народного Руху України» в Старосамбірській районній раді.

Округ №121: Хто переможе в найбільш конкурентному окрузі?

10. Юрій Міськів – самовисування. Директор Департаменту фінансів промисловості Міністерства фінансів України. Раніше був помічником депутата Ігоря Шурми, який зараз є членом фракції «Опоблоку». Міськів стверджує, що його підтримує «Голос», втім зареєстрований він як самовисуванець.

11. Володимир Саврук – самовисування. Колишній член партії «Народний контроль». Раніше балотувався від неї до міськради. Минулого року фірма Саврука отримала дозвіл на будівництво житла для учасників АТО.

Округ №122: no Parasyuk, no party

12. Юрій Проданюк – самовисування. Льотчик, керівник польотами у військовій частині А3913.

13. Володимир Смолінський – самовисування. Нижанковицький селищний голова, член політичної партії «Батьківщина», хоча від цієї партії на вибори йде Качмарик.

Округ №123: від Миколаєва до Золочева

14. Микола Яворський – «Слуга народу». Колишній голова турківської організації партії Коломойського УКРОП. Директор ТОВ «Будівельна фірма «СерКоН Груп».

Округ №124: Хто стане обранцем шахтарського регіону?

15. Степан Сюшко – «Свобода». Директор коледжу Львівського університету бізнесу та права. Голова Самбірської організації «Свободи».

Пригадаємо історію перемог на окрузі №125

У 1998 році перемогу здобув на той час голова Львівської обласної ради, висуванець «Народної аграрної партії України» Орест Фурдичко.

У 2002 році перемогу в окрузі святкував кінорежисер Іван Гаврилюк, якого висунула «Наша Україна».

У 2012 році переміг «свободівець» Олег Тягнибок.

У 2014 – Андрій Лопушанський, який до того програв Тягнибоку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ